Αντικαταβολή
Εξοφλείτε την παραγγελία σας την ώρα της παράδοσης, πληρώνοντας με μετρητά τον υπάλληλο της εταιρίας κούριερ που θα σας παραδώσει το δέμα στο χώρο σας. Στον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, υπάρχει μια επιπλέον επιβάρυνση αξίας 2,5€.

Τραπεζική κατάθεση
Αφού συμπληρώσετε στην αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας σας, εξοφλείτε την παραγγελία σας από την τράπεζά σας, με όποια συνεργάζεστε, ή ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα μέσω e-Banking, στους παρακάτω λογαριασμούς:

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: Δικαιούχος: Κωνσταντίνος Θεοδώρου
iBan: GR1801103060000030600865502
BIC: ETHNGRAA

Τράπεζα Πειραιώς: Δικαιούχος: Κωνσταντίνος Θεοδώρου
iBan: GR3401723500005350087585084
BIC: PIRBGRAA

EUROBANK: Δικαιούχος: Κωνσταντίνος Θεοδώρου
iBan: GR0202602690000950201074653
BIC: ERBKGRAAXXX

Σημαντικό: Τα έξοδα εντολής από άλλη τράπεζα προς τον λογαριασμό μας τα επιβαρύνεται εξολοκλήρου ο εντολέας-πελάτης.

PayPal
Απλά επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής το PayPal και αυτόματα θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της PayPal ώστε να εκτελέσετε την πληρωμή σας.

Πιστωτικές ή Χρεωστικές Κάρτες
Έχετε δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών τύπου Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners οποιασδήποτε τράπεζας. Επιλέξτε στον τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα και αυτόματα θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank ώστε να εκτελεστεί η πληρωμή σας.

Ασφάλεια Πληρωμών με Χρήση Πιστωτικής Κάρτας μέσω Εθνικής τράπεζας της Ελλάδος

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «i-bank e-Simplify» της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τρόποι Αποστολής
Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται εντός 2 εργάσιμων ημερών και αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα (ανεξαρτήτου περιοχής-δυσπρόσιτες).

Back to Top