Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή
Εξοφλείτε την παραγγελία σας την ώρα της παράδοσης, πληρώνοντας με μετρητά τον υπάλληλο της εταιρίας courier που θα σας παραδώσει το δέμα στο χώρο σας. Στον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, υπάρχει μια επιπλέον επιβάρυνση αξίας 2,5€.

Τραπεζική κατάθεση
Αφού συμπληρώσετε στην αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας σας, εξοφλείτε την παραγγελία σας από την τράπεζά σας, με όποια συνεργάζεστε, ή ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα μέσω e-Banking, στους παρακάτω λογαριασμούς:

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: Δικαιούχος: Κωνσταντίνος Θεοδώρου
iBan: GR1801103060000030600865502
BIC: ETHNGRAA

Τράπεζα Πειραιώς: Δικαιούχος: Κωνσταντίνος Θεοδώρου
iBan: GR3401723500005350087585084
BIC: PIRBGRAA

EUROBANK: Δικαιούχος: Κωνσταντίνος Θεοδώρου
iBan: GR0202602690000950201074653
BIC: ERBKGRAAXXX

Σημαντικό: Τα έξοδα εντολής από άλλη τράπεζα προς τον λογαριασμό μας τα επιβαρύνεται εξολοκλήρου ο εντολέας-πελάτης.

PayPal
Απλά επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής το PayPal και αυτόματα θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της PayPal ώστε να εκτελέσετε την πληρωμή σας (Η πληρωμή μέσω paypal επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση 4% στο τελικό ποσό της αγοράς).

Πιστωτικές ή Χρεωστικές Κάρτες
Έχετε δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών τύπου Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners οποιασδήποτε τράπεζας. Επιλέξτε στον τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα και αυτόματα θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας ώστε να εκτελεστεί η πληρωμή σας.

Ασφάλεια Πληρωμών με Χρήση Πιστωτικής Κάρτας μέσω Εθνικής τράπεζας της Ελλάδος

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «i-bank e-Simplify» της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τρόποι Αποστολής

Όλες οι αποστολές γίνονται με courier και μεταφορική εταιρεία ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας. Οι παραδόσεις εντός Αλεξανδρούπολης γίνονται  με φορτηγό της εταιρίας μας ή με συνεργαζόμενη εταιρία courier. Οι εταιρείες courier με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι η Elta Courier – Πόρτα Πόρτα και η ACS. Όλα τα προϊόντα στέλνονται με courier στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Εάν δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, ενημερώνεστε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά από εκπρόσωπο του Lullaby, και κατόπιν συνεννοήσεως, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας. Τα ογκώδη προϊόντα αποστέλλονται σε όλα την Ελλάδα με μεταφορική εταιρεία και η παράδοση γίνεται επί του πεζοδρομίου. Η χρέωση των προϊόντων που χαρακτηρίζονται ογκώδη και αποστέλλονται με μεταφορική  εταιρία είναι επίσης 3,10€.

1. Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 50 ευρώ

Όλες οι αποστολές άνω των 50,00 ευρώ είναι δωρεάν! Οι παραδόσεις εντός Αλεξανδρούπολης γίνονται  με φορτηγό της εταιρίας μας ή με συνεργαζόμενη εταιρία courier. Στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία ή courier αναλόγως τον όγκο των προϊόντων.

2. Αποστολή για αγορές κάτω των 50 ευρώ

Όλες οι αποστολές κάτω από 50,00 ευρώ έχουν επιπλέον χρέωση 3.10 ευρώ. Στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία ή courier αναλόγως τον όγκο των προϊόντων.

3. Παραλαβή από το κατάστημα.  Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα καταστήματα μας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2,50 € στο κόστος αποστολής (κόστος που χρεώνεται από τις εταιρίες courier) ανεξάρτητα του ύψους της παραγγελίας

Για προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. 

Back to Top