Το lullaby.gr φροντίζει και για το after sales. Μπορείτε να μας επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από εμάς για τους παρακάτω λόγους:

α) Είναι ελαττωματικό ή έχει γίνει λάθος αποστολή απο το κατάστημα.

Επικοινωνείτε με το κατάστημα στο 255120328 και αναφέρεται το πρόβλημα. Από εκεί θα σας εγκρίνουν την επιστροφή η οποία πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών από την παραλαβή του και με την εταιρεία μεταφορών που σας έχει υποδείξει το κατάστημα. Η αντικατάσταση θα γίνει αμέσως μόλις παραλάβουμε το προϊόν. Στην περίπτωση ελαττώματος δε χρεώνεστε τίποτα για τα μεταφορικά σας.

β) Δε το χρειάζομαι-θέλω να πάρω κάτι άλλο.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή στο προϊόν σας με άλλο χρώμα ή άλλο προϊόν θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο 255120328 ώστε να γίνει η κράτηση των νέων προϊόντων και να δούμε μαζί για τυχόν χρηματική διαφορά. Στη διαδικασία αλλαγής επιβαρύνεται ο πελάτης το ποσό των μεταφορικών στο σύνολο τους από και προς τον πελάτη. Η διαδικασία πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών από την παραλαβή της αρχικής παραγγελίας.

γ) Δε το χρειάζομαι-θέλω τα χρήματά μου.

Αν μετανιώσατε για την αγορά σας και δεν επιθυμείτε αντικατάσταση του προϊόντος μπορούμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας! Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται τα μεταφορικά για την επιστροφή του προϊόντος τα οποία θα αφαιρεθούν από το ποσό της επιστροφής. Η Αποστολή θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με τον τρόπο που θα σας ενημερώσει το κατάστημα εντός 15 ημερών αφού πρώτα επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο 2551020328. Το προϊόν θα πρέπει να είναι άρτιο, να μη λείπουν ετικέτες ή αξεσουάρ, να μην έχει ανοιχτεί-χρησιμοποιηθεί και να έχει τοποθετηθεί σε ασφαλή συσκευασία. Τέλος, απαραίτητο είναι να υπάρχει μέσα η απόδειξη αγοράς που παραλάβετε με την παραγγελία σας. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 10 ημερών από την παραλαβή του μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Back to Top